logo wit

Wagenpark

Een geschikte wagen voor elk transport

Bekijk hier welke wagens wij ter beschikking hebben om uw transport uit te voeren.

Zolang uw levering niet zwaarder dan 1200 kg of langer dan zes meter is, hebben wij gegarandeerd een voertuig waarmee we uw pakketten kunnen bezorgen.

Hoewel u via ons contactformulier kunt doorgeven welke wagen u wenst, geven wij u eveneens met veel plezier advies over welk voertuig u best kiest.

Wagen voor elk transport
Huur onze aanhangwagen

Wij gebruiken onze personenwagen om documenten of kleinere pakketten te vervoeren. Die ladingen kunnen gaan tot een maximaal gewicht van 100 kg.

De bestelwagen is geschikt voor leveringen van maximaal vijf pallets. Het grote voordeel aan dat voertuig is dat het veel gewicht kan dragen: tot wel 1200 kg. Daarom is dit de ideale oplossing voor zwaardere producten die niet veel plaats innemen.

In onze meubelbak passen zes pallets, u kunt er dus iets meer mee vervoeren dan met de bestelwagen. Het maximale gewicht dat een meubelbak kan dragen, is wel iets minder dan met een bestelwagen mogelijk is: 1100 kg.

Onze aanhangwagen zetten we altijd in samen met de bestelwagen. Daardoor kunt u nog eens acht pallets extra met een maximaal gewicht van 1200 kg vervoeren. Het grote voordeel van de aanhangwagen is dat die lang is, waardoor we zelfs producten met een lengte tot zes meter kunnen meenemen.

Bij elke bestelwagen of meubelbak kunt u een Innolift oftewel meeneemstapelaar vragen, de laatste toevoeging aan ons wagenpark. Dankzij dat alternatief voor een laadklep kunnen wij uw producten nog vlotter op onze wagen stapelen.

Let wel op: om de Innolift te kunnen gebruiken, mag elke pallet maximum 500 kg wegen. Opdat we met de Innolift de producten bij levering weer uit het voertuig kunnen halen, nemen we die mee tijdens het transport.

Concreet kunt u in een bestelwagen maximaal vier pallets plaatsen met een maximaal totaalgewicht van 1000 kg. In een meubelbak kunnen er behalve de lift nog vijf pallets, ook hier maximaal 1000 kg in totaal.

Vragen over ons wagenpark?

Contacteer ons voor meer informatie!

Hoe gaat onze transportfirma te werk?

Bekijk onze galerij en ontdek onze werkwijze.